Бебешки елечета изработени от  два вида 100% меки, памучни платове. Елечето е удобна и необходима дрешка за всеки тоалет на малкото ви бебче.  Отвътре елечето е един цвят, а отвън друг със цветен кант. Използвани са висококачествени копчета тик-так  в средата за лесно преобличане.

Бебешки елечета  българско производство със забавни щампи и надписи са една красива необходимост в ежедневието на бебето ви. Купете топло елече в тон на дневните тоалети на бебенцето ви. 

 Елечетата могат да бъдат ръчно или машинно изпирани, без това да повреди материята или щампата. Щампите се изработват от еко бои, които са сертифицирани от водещи европейски лаборатории.

Можете да използвате елечетата, за да направите комплектче с боди или ританки. Предлагаме ви и създадени от нас бебешки сетове с елечета.

Ако не си изберете готово елече,  при нас можете да направите и елек с ваша картинка или надпис, като ни ги изпратите на лични съобщения в нашата страница във Фейсбук  или на имейл: info@lingerie.bg и ние ще ви го изработим за вас. За връзка с нас телефонът ни е 0877 46 36 93

Желаем Ви приятно пазаруване в онлайн магазин ritanki.com!

1. При покупка ви предлагаме опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.

2. Ще направим безплатна замяна до 14 дни при несъответствие в размерите.

3. Ако прецените, че трябва да върнете поръчката, таксата за връщане е за ваша сметка!

!!! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80 ЛВ. ДО ОФИС НА СПИДИ, ПОСОЧЕН ОТ ВАС!!!