Бебешки бодита от онлайн магазин ritanki.com са от фини памучни материи изчистени и с интересни надписи и щампи. Изработваме бодита с къси ръкави, бодита с дълги ръкави, боди тип прегърни ме, US боди, боди тип потник, боди тип потник с тънки презрамки за момиченца.  Предлагаме ви бодита за момчета с интересни надписи и бодита за момиченца с интересни щампи и надписи.

Бебешките бодита са улеснение при обличането за майката и в същото време изключително комфортна дрешка за бебето. Бебешката кожа е чувствителната и деликатна и изисква меки материи и комфортни дрехи, които да гарантират удобството на бебетата. Всички модели бодинца имат копченца в долната част за лесна смяна на памперса.

Щампите се изработват от еко бои, които са сертифицирани от водещи европейски лаборатории. Бодитата могат да бъдат ръчно или машинно изпирани, без това да повреди щампата и материята.

Бебешки бодита с надписи или снимки по ваше желание можете да поръчате, като ни изпратите снимка на лични съобщения в нашата страница във Фейсбук  или на имейл: info@lingerie.bg и ние ще ви я напечатаме. За  връзка с нас телефонът ни е 0877 46 36 93 

При покупка на две или повече бодита подаряваме лигавник!

Купете 5 броя бодита и ще получите 10% отстъпка от цената.

Предлагаме и промоционални сетове на камизолки в категория  ПРОМОЦИИ

Бодита с интересни надписи за вашите бебета, можете да намерите в нашия онлайн магазин ritanki.com.

При покупка ви предлагаме опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ. Ако прецените, че трябва да върнете поръчката, таксата за връщане е за ваша сметка!

!!! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80 ЛВ. ДО ОФИС НА СПИДИ, ПОСОЧЕН ОТ ВАС!!!