НАЧИН ЗА ДОСТАВКА

Поръчаните от вас продукти ще бъдат доставени с куриер до адреса, посочен от клиента в момента на правене на поръчката. Заплащането на получените продукти се извършва чрез наложен платеж, в момента на получаване на пратката.

ТАКСА ЗА ДОСТАВКА 

5. 00 лв. за доставка до офис на Спиди в рамките на цялата страна, 7.50 лв. за доставка до личен адрес в рамките на цялата страна.

6. 00 лв. за доставка до офис на Еконт в рамките на цялата страна, 8 лв. за доставка до личен адрес в рамките на цялата страна

!!! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80 ЛВ. ДО ОФИС НА СПИДИ, ПОСОЧЕН ОТ ВАС!!! 

* ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ  ДДС

 

НАЧИН ЗА ПОРЪЧКА

За да закупите стоки от нашия онлайн магазин е необходимо само да имате адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти. Имате възможност да изберете вида на доставката, както и да ползвате отстъпка при Вашата покупка. Ето и по-подробно как да поръчате лесно и удобно детски дрешки, без да ви се налага да излизате от дома или офиса:

Стъпка 1: Прегледайте продуктите в магазина, изберете желания продукт, проверете наличните размери и изберете този, който смятате, че е подходящ за Вашето дете. Когато сте избрали стоката, размера и количеството, което желаете, натиснете бутона „Купи“.

Стъпка 2: Продукта е добавен в „Количка“. В нея може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата покупка. Можете да продължите да добавяте продукти, или да премахнете продукти, които сте добавили към количката си, но не желаете да поръчате. Когато се уверите, че в количката се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка. Тук е мястото, където трябва да въведете кода за промоция, ако имате такъв. След като го направите изберете куриерът ви за доставка. Накрая натиснете бутона „Продължаване с поръчката“, за да продължите към следващата стъпка.

Стъпка 3:„Данни за доставката“. Въведете адрес, на който искате да доставим Вашата поръчка или активирайте „По подразбиране (от информацията за плащане)“. Попълнете коректно всички полета, обозначени със „ * “ . След като го направите, може да продължите нататък.

Стъпка 4: Изберете вида на доставката. 

Стъпка 5: Преглед на поръчката. Тук отново може да проверите стоките, които сте поръчали, количествата, размерите и да се уверите, че това е точно Вашия избор. Можете, ако е необходимо, да се върнете назад и да направите корекции в адреса, вида на доставката и другите данни, които сте попълнили. Оставете ни съобщение, ако желаете. Когато всичко това вече е направено, натиснете бутона „ПОТВЪРДЕТЕ ПОРЪЧКАТА“ и Вашите продукти, ще поемат към Вас.

НАЧИН ЗА ДОСТАВКА ПО ТЕЛЕФОН:

Ако нямате възможност да разгледате предлаганите стоки, нашите консултанти ще ви помогнат при избора. Те ще ви дадат пълна и точна информация относно желаните от вас продукти. Телефон: 0877 46 36 93

Плащането се извършва при доставката чрез наложен платеж или предварително по банков път на посочената от нас сметка. Ние създаваме за вас клиентски профил за конкретната поръчка.

Основният ви профил е защитен от вашата парола.

 Поради техническите характеристики на различните, електронни устройства имайте предвид вероятността цветовете, които виждате на вашето устройство да не съответстват на 100%  с цвета на дрехата в действителност!
 
1. При покупка ви предлагаме опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.

2. Ще направим безплатна замяна до 14 дни при несъответствие в размерите.

3. Ако прецените, че трябва да върнете поръчката, таксата за връщане е за ваша сметка!

!!!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 80 ЛВ. ДО ОФИС НА СПИДИ, ПОСОЧЕН ОТ ВАС!!!