Бебешки дрешки за Момченце

За момченце-качествени, меки сладки дрешки за вашето малко момче.

Ако не си изберете готови дрешки,  при нас можете да направите дреха със собствен дизайн, като ни изпратите снимки на лични съобщения в нашата страница във Фейсбук  или на имейл: info@lingerie.bg и ние ще ви ги отпечатаме. За  връзка с нас телефонът ни е 032 63 24 05  

Марката Sweet Baby се зароди  от желанието да направим бебешката и детска мода стилна, качествена и  достъпна.  Нашите облекла са стилизирани от бълграски дизайнери, произведени с желание в България от екологично чисти материали (100% памук), с високо качество и достъпна цена. Закупувайки от нашите облекла ще осигурите на Вашите деца нужния комфорт съчетан със съвременен дизайн отговарящ на всички български и европейски норми за качество и безопасност.
Нашите продукти носят сертификат за качество  на плата (CONFIDENCE IN TEXTILES / Standard TPWO 069975), както и сетификат за на изделието – premium quality.

За момченце и момиченце изработваме дрешките от 100% меки, памучни платове. Удобни и практични дрешки за малките ви съкровища през детския период. Използваме  висококачествени копчета тик-так  за лесно преобличане. Щампите изработваме от еко бои, които са сертифицирани от водещи европейски лаборатории. Дрехите могат да бъдат ръчно или машинно изпирани, без това да повреди материята или щампата.

Можете да се възползвате и от нашия BABY OUTLET

Желаем Ви приятно пазаруване в онлайн магазин Ritanki.com!